3 april

Dinsdag 3april
Er staat een bus klaar. Hij is helemaal vol. Om 6 uur zou de bus vertrekken naar de camperplaats, maar we bleven in de bus wachten tot 6.45 uur. Niemand weet waarom.  Half tien waren we op plaats van bestemming, een KOA  camping .Daar stonden de campers voor ons klaar.
Hans had ons per mail gemeld, dus we waren snel aan de beurt voor instruktie. De meneer wijst ons de camper die voor ons is bestemd. Bijna 9 meter lang!!!
Het is een splinternieuwe camper C28, We krijgen instrukties over het gebruik van de camper. Alles wordt gecontroleerd. Hans maakt foto,s.

De camper is winterized, dus we kunnen geen water gebruiken. Er wordt geadviseerd om gewinterized te laten als je naar de Grand Canyon gaat, omdat het daar w.s. vriest.
Anders kunnen de leidingen bevriezen en ontstaat er schade aan de camper.
Er zijn voor 3 personen lakens, slopen, handdoeken, keukendoeken en dekens en kussens en serviesgoed, pannen  en bestek. Alles voldoende. Geen koffie apparaat, maar we hebben de hele vakantie redelijk goede oploskoffie gedronken.

Om ong. 12 uur  vertrokken we. Jan ziet het helemaal zitten om te rijden. Wel even wennen met zo'n grote wagen. Er zit geen navigatie in en geen achteruitrij camera of sensoren.We waren met de bus eerst naar het oosten gereden, dus moesten weer terug richting Chicago. Onderweg naar een Walmart voor boodschappen. We hebben een boek met Koa campings gekregen.Het is druk op de weg met veel vrachtverkeer. Er zijn berichten over mogelijke tornado,s in de buurt, dus we vertrekken richting zuiden. We stoppen op een KOA camping bij Kankakee. De nacht is koud.
SNachts een harde wind, dus slecht geslapen. Om zes uur opgestaan, we waren toch wakker.

Reacties

Populaire posts van deze blog

welkom

10 april